Persones

Tràmits de demanda

Si residixes en les Ciutats de Ceuta i Melilla, podràs realitzar tots els tràmits relatius a la teua demanda en la Seu Electrònica del SEPE. Accedix als MEUS TRÀMITS DE DEMANDA.

En la Seu Electrònica del SEPE pots realitzar tràmits de demanda d'ocupació determinats per la Comunitat Autònoma. Entre ells poden ser: Inscriure's com a demandant d'ocupació, renovar la demanda, actualitzar la seua situació, duplicat de la targeta de demanda, informes, certificacions i uns altres.

L'accés és a través d'un usuari i contrasenya proporcionat per una oficina del Servici Públic d'Ocupació, DNI electrònic o certificat digital.

Si residixes en una altra Comunitat Autònoma, hauràs de fer els tràmits de demanda en el Servici Públic d'Ocupació corresponent. Per a açò accedix a la teua Comunitat Autònoma a través de l'accés que posem a la teua disposició. Açò no impedix que pugues utilitzar la Seu Electrònica del SEPE per a buscar ofertes, fer-te el currículum, publicar anuncis, gestionar les candidatures a ofertes a través de l'agenda, obtindre informació sobre com buscar treball, autorreconocerte la prestació per desocupació, autoocupació, i més informació i servicis disponibles.

Projecte Cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional