Persones

Reconeixement de la pròrroga de subsidis

SOLAMENT PER A ACCESSOS A través DE CL@VE: Per a poder firmar un tràmit en el SEPE, ha d'haver-se realitzat el registre de nivell avançat en el sistema Cl@ve, bé de forma presencial, en una oficina davant un empleat públic habilitat a este efecte, o bé de forma telemàtica, prèvia autenticació del ciutadà mitjançant un certificat electrònic reconegut

Ací pots sol·licitar el reconeixement de la teua pròrroga de subsidi de desocupació, reconegut amb anterioritat i no esgotat.

Este servici permet sol·licitar i reconéixer el subsidi per desocupació, concedit inicialment per un període de sis mesos, que es va prorrogant cada sis mesos, fins a aconseguir la seua durada màxima, sempre que es mantinguen els requisits inicialment exigits durant la seua percepció.

Per al reconeixement de la pròrroga semestral necessites:

  • Disposar d'usuari i contrasenya obtingut a través del sistema de cl@vecertificat digital o DNIe. Per a finalitzar els tràmits que requerixen firma, és imprescindible, quan s'accedix amb usuari i contrasenya cl@ve, disposar de telèfon mòbil i que coincidisca amb el registrat en cl@ve.
  • Inscripció com a demandant d'ocupació en el servici d'ocupació autonòmica o, si residix a Ceuta o Melilla, en el Servici Públic d'Ocupació Estatal.
  • Declarar les càrregues familiars.
  • Declarar que no se superen els límits de rendes establits.
  • La teua conformitat a les dades que disposem.

Este servici està disponible de 8:00 h a 20:00 h de dilluns a divendres

Si desitja informació sobre un altre tipus de prestacions del Servici Públic d'Ocupació Estatal pots trobar-la en Informació sobre un altre tipus de prestacions o contactar a través d'Atenció telefònica

FEDER