Informació

Guia de navegació

Estructura de les pàgines

Este lloc web està dissenyat amb un format comú a totes les pàgines de continguts, zona de capçalera i fil d'Ariadna (localitzador), zona central i peu de pàgina. Esta disposició permet familiaritzar-se fàcilment amb l'estructura dels documents facilitant així la seua navegació per a aquelles persones que necessiten ajudes tècniques per a utilitzar el lloc web.

Capçalera.

La capçalera és comuna a totes les pàgines de continguts i conté una zona de selecció de l'idioma, utilitats, informació sobre l'usuari i telèfons de contacte:Ejemplo de cabecera de este sitio web.

Idiomes.

Selección de la lengua cooficial: castellano, euskera, catalán y gallego.Zona de selección de idiomas co-oficiales.

Imatge institucional.

Zona amb logotips del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i enllaços als seus llocs web i imatge gràfica identificativa de la Seu.cabecera con imagen institucional

Menú de navegació principal.

Menú de navegaciónEl sistema de navegació compta amb accessos a les principals seccions del lloc web.

Data i hora oficial.

Fecha y hora oficialData i hora oficial: es pot observar la data i hora del servidor en què s'allotja aquesta Seu. Actualitzant la pàgina es pot comprovar en tot moment data i hora.

La data i hora de la Seu Electrònica és la que tindrà validesa legal i no la de l'equip des del qual es realitze el tràmit.

Contingut.

Dividit en dos zones: menú de navegació a l'esquerra i continguts en la zona dreta.Zona de contenidos: Menú a la izquierda y contenidos a la derecha.

Peu de pàgina.

En la part inferior ens trobem amb diversos enllaços que ens permeten accedir a utilitats i informació addicional sobre el lloc web de la Seu Electrònica del Servici Públic d'Ocupació Estatal:Zona de pie de página

  • Avís legal: destinatari i condicions d'utilització del lloc web.
  • Mapa web: esquema dels continguts de la web pel qual es pot navegar.
  • Guia de navegació: informació sobre la navegació del lloc web.
  • Accessibilitat: descripció detallada del compromís d'accessibilitat web adquirit.

Com saber on ens trobem.

En les pàgines de contingut, a excepció de la pàgina inicial, es mostra un encapçalament que identifica on ens trobem, i el fil d'Ariadna que mostra el recorregut fet fins a arribar a la pàgina que s'està visualitzant.