Persones

Tràmits de demanda

Si resideixes a les Ciutats de Ceuta i Melilla, podràs realitzar tots els tràmits relatius a la teva demanda a la Seu Electrònica del SEPE. Accedeix als MEUS TRÀMITS DE DEMANDA.

A la Seu Electrònica del SEPE pots realitzar tràmits de demanda d'ocupació determinats per la Comunitat Autònoma. Entre ells poden ser: Inscriure's com a demandant d'ocupació, renovar la demanda, actualitzar la seva situació, duplicat de la targeta de demanda, informes, certificacions i uns altres.

L'accés és a través d'un usuari i contrasenya proporcionat per una oficina del Servei Públic d'Ocupació, DNI electrònic o certificat digital.

Si resideixes en una altra Comunitat Autònoma, hauràs de fer els tràmits de demanda en el Servei Públic d'Ocupació corresponent. Per a això accedeix a la teva Comunitat Autònoma a través de l'accés que posem a la teva disposició. Això no impedeix que puguis utilitzar la Seu Electrònica del SEPE per cercar ofertes, fer-te el currículum, publicar anuncis, gestionar les candidatures a ofertes a través de l'agenda, obtenir informació sobre com cercar treball, autorreconocerte la prestació per desocupació, autoocupació, i més informació i serveis disponibles.

Projecte Cofinanciado pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional