informació

Accessibilitat

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), Organisme Autònom adscrit al Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, s'ha compromès a fer accessible el seu lloc web, de conformitat amb el Reial decret 1112 / 2018 , de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

La presente declaración de accesibilidad se aplica al sitio web Portal Sede

Situació de compliment

Aquest lloc web és parcialment conforme amb el Reial decret 1112 / 2018 a causa de la falta de conformitat de l'aspecte que s'indica a continuació.

Contingut no accessible

El contingut que es recull a continuació no és accessible pel següent:

 • Falta de conformitat amb el RD 1112 / 2018
 • A les pàgines en idiomes diferents del castellà poden existir textos en castellà, el canvi del qual d'idioma no està etiquetat correctament, a causa que aquesta situació és transitòria fins a la seva traducció definitiva automàtica o manual.
 • Podrien existir fallades puntuals d'edició en alguna pàgina web.
 • El contingut no entra dins de l'àmbit de la legislació aplicable
 • Podrien existir arxius ofimàtics en PDF o altres formats publicats abans del de 20 setembre que 2018 no compleixin íntegrament tots els requisits d'accessibilitat, si bé s'ha procurat que la majoria d'ells sí ho compleixin.

Preparació de la present declaració d'accessibilitat

La present declaració va ser realitzada el de 28  maig del 2020 , mitjançant una autoavaluació en la qual s'han utilitzat eines com la proporcionada per l'Observatori d'Accessibilitat i a més d'ús d'eines externes per analitzar els contrastos.

També s'ha utilitzat l'eina del 3 W C que permet validar les pàgines web sobre els estàndards HTML, XHTML, SMIL, CSS, etc.

Última revisión de la declaración, 28  de mayo del 2020 .

Observacions i dades de contacte

El nostre objectiu és seguir treballant cada dia en la millora de l'accessibilitat. Li convidem al fet que ens enviï les seves queixes o suggeriments de qualsevol incompliment dels requisits d'accessibilitat establerts en el Reial decret 1112 / 2018 , a més de poder sol·licitar informació i/o transmetre altres dificultats d'accés al contingut.

A la seva disposició té disponible el següent formulari suggeriments i queixes d'Accessibilitat i/o la següent oficina física d'atenció:

Sotsdirecció General de Tecnologies de la Informació i Comunicacions, Servei Públic d'Ocupació Estatal, c/ Condesa de Venadito 9 , 28027 Madrid .

Procediment d'aplicació

S'està treballant a engegar un procediment d'aplicació al que hagi de recórrer-se en cas que la resposta sigui insatisfactòria i així poder iniciar una reclamació per conèixer i oposar-se als motius de la desestimació.

El procedimiento de reclamación recogido en el artículo 13 del RD 1112 / 2018 entrará en vigor el 20 de septiembre de 2020 .

Contingut Opcional

Se satisfan tots els punts de verificació de prioritat 1 i 2 (nivell AA) definits en la Norma UNE-EN 301549 : 2019  i les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 2 . 1  per la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) establerts per World Wide Web Consortium (W 3 C).

Icono de conformidad con el Nivel Doble-A de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 2.0 del W3C-WAI

Aquesta declaració de conformitat recull aquelles pàgines que es troben sota el domini Portal Sede excloent les pàgines a les quals ens porten els enllaços externs així com els continguts que són incrustats en Portal Sede però provenen d'altres servidors.

El portal ha sido realizado utilizando HTML y hojas de estilo. El lenguaje de presentación utilizado es el resultado de la transformación de los documentos originales que están construidos de manera estructurada usando XML y ficheros de presentación XSL.

Icono W3C que indica que este contenido web utiliza HTML 4.01 Transicional válido

Totes les pàgines d'aquest portal estan construïdes utilitzant fulles d'estil en cascada (CSS) concordes a les recomanacions del World Wide Web Consortium (W 3 C).

Icono W3C que indica que este contenido web utiliza CSS válido

Dreceres de teclat

Aquest lloc web és compatible amb les versions dels navegadors més utilitzats i permet l'ús combinat de tecles (dreceres de teclat) per accedir a les pàgines de referència segons els diferents navegadors:

 • Accessibilitat: tecla 0
 • Inici: tecla 1
 • Procediments i serveis: tecla 2
 • Informació: tecla 3
 • Registre electrònic: tecla 4
 • Licitacions: tecla 5
 • Signatura electrònica: tecla 6
 • Mapa web: tecla 9
 • Saltar al contingut: tecla s
 • Saltar a la navegació principal: tecla m
 • Saltar a la navegació de secció: tecla n
 • Saltar a vaig piular de pàgina: tecla p
 • Internet Explorer  ALT + número + ENTER.
 • Mozilla Firefox ALT + MAYÚSCULAS + número.
 • OperaMAJÚSCULES + ESC + nombre.
 • Safari (Mac): CTRL + OPTION + nombre.
 • Safari (Win): ALT + nombre.
 • Google Chrome ALT + nombre

Grandària del text

S'han utilitzat fonts amb grandàries relatives de manera que si l'usuari prefereix una font major podrà seleccionar-ho a través de les opcions de grandària de text del seu explorador.

Estructura de les pàgines

Aquest portal està dissenyat amb un format comú per a totes les pàgines de continguts, zona de capçalera i fil d'Ariadna (localitzador), zona central i peu de pàgina. Aquesta disposició permet familiaritzar-se fàcilment amb l'estructura dels documents facilitant així la seva navegació per a aquelles persones que necessiten ajudes tècniques per utilitzar el lloc web.

Cabecera: Incluye área de selección de idioma, utilidades, información personal e información de contacto del Servicio Público de Empleo Estatal.

La zona de subcabecera inclou el fil d'Ariadna que realitza la doble funció d'orientar a l'usuari i de permetre la navegació cap a altres pàgines.

Àrea central de continguts i menú de navegació principal.

Àrea dempeus que serveix de tancament de les pàgines i mostra informació institucional.

Formats dels continguts

Alguns continguts es mostren o amplien amb continguts disponibles en altres formats de presentació pels quals alguns usuaris no disposen dels connectors (plugins) necessaris. A continuació es mostren els formats utilitzats pel lloc web de la seu electrònica del SEPE i els enllaços per descarregar-los de forma gratuïta.

Per obtenir la màxima experiència visual del portal és convenient encara que no és imprescindible disposar de Javascript activat en el navegador.