Persones

Formulari per realitzar una presolicitud individual de prestació per desocupació

Pot formalitzar la seva sol·licitud provisional d'accés a la protecció per desocupació enviant aquest formulari.

En cas de ser necessari, el SEPE es posarà en contacte amb tu per telèfon o per correu electrònic per completar la informació o requerir documentació indispensable.

Si disposes de DNI electrònic, certificat digital o cl@ve pots presentar la teva sol·licitud a través de la seu electrònica del SEPE.

Actualització Maig 23

 

Per seguretat, a partir d'ara has d'indicar un número de telèfon mòbil perquè t'enviem una clau PIN. Aquesta clau hauràs d'indicar-la en el formulari per completar el tràmit. Té una validesa de 5 minuts.

Important: has d'indicar el teu propi nombre de mòbil o, de no ser possible, un nombre de mòbil de la teva confiança, ja que el titular de la línia de telèfon que indiquis serà responsable de la sol·licitud.

I ja pots incorporar al teu presolicitud la documentació que consideris necessària per al tràmit que vols realitzar. Solament has d'adjuntar la documentació (màxim 5 fitxers) al teu formulari.  

Una vegada finalitzat el tràmit de presolicitud, amb l'enviament del formulari el sistema t'oferirà la possibilitat de descarregar el justificant. Guarda el PDF del formulari emplenat, és la prova de la teva presentació i podries necessitar-ho.